DOING 1 - Pecos 6

Toegevoegd op 23 maart 2015 om 00:00 door Dick Hoogendam
Whatsapp Facebook Twitter


DOING 1 - Pecos 6
Zoetermeer, 17-3-2015.
Een doordeweekse wedstrijd in Zoetermeer en wel op dinsdagavond. Gelukkig niet ver van huis. Zelf heb ik er nog nooit gespeeld. Ik heb er wel een kennis die in het 3e team speelt, dus een goede reden om er toch even te gaan kijken.
Ik was er rond de klok van 21.00 uur en Otto zag ik al stralend op mij afkomen. Hij had op het nippertje in 5 games gewonnen van Peter Sedee en was daar terecht zeer trots op. Helaas zag ik Jacek daarna verliezen en ook invaller Martijn Ludwig kon op dat moment niet overtuigen. Dat deed laatstgenoemde wel in de 7e partij tegen Lars Willems.die niet was opgewassen tegen de dadendrang van Martijn. Het 2e tegenpunt was binnen en daar bleef het ook bij.
Het gelegenheidskoppel Offierski/Ludwig hadden beiden wel een mooie naam maar van enige faam was geen sprake.
Aan het einde van de avond stond er 8-2 op de borden, een uitslag die vooraf al voorspeld was. Weer vooruit kijken dus is het devies.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento